Zondag 4 oktober -Luisterconcert- Dear Mrs.Miller in de veldschuur bij het Peelmuseum.

Zondag 4 oktober – Luisterconcert Dear Mrs. Miller in de veldschuur bij het Peelmuseum.

6 muzikanten, 2 akoestische gitaren, toetsen, drums en contrabas, accordeon en zang brengen akoestische songs met een Americana-feel.
De band Dear Mrs. Miller is ontstaan als een project van een groep muzikanten van verschillende achtergronden, pluimage en leeftijd.
Reden van oprichting? Kacheltje aan, biertje erbij en lekker muziek maken achter in een schuur in het buitengebied van America.
Naast gevoelige akoestische songs, loepzuivere zang brengt de band ook uptempo nummers met het pure Americana-gevoel.
Kortom, een intiem luisterconcert met o.a. verrassende arrangementen van een aantal guilty pleasures.

Dear Mrs. Miller…een optreden waar je een speld moet kunnen horen vallen.
Dat laatste is ook niet zo moeilijk als je anderhalve meter uit elkaar zit!
Vanwege Corona beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Huub Dijckmanns
Twan Versteegen
John Minten
Mike Buise