Het Peelmuseum is vanaf 1 juni weer geopend voor publiek

LET OP: Om uw veiligheid en die van onze vrijwilligers te waarborgen, is het verplicht vooraf een kaartje te reserveren. Vanwege het Corona – virus is er maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd mogelijk!

Het museum is op woensdag en zondag geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

Reserveren kan online via het reserveringsformulier.

Telefonisch reserveren kan via 06 – 20702173 (Whatsapp – bericht ook mogelijk) . Telefonisch reserveren kan tot enkele minuten voor bezoek. Er wordt meteen gecommuniceerd of er nog ruimte is voor bezoek.

In het museum gelden diverse maatregelen zoals een looprichting waarmee u rekening moet houden. In de bijgebouwen staat bij de ingang aangegeven hoeveel bezoekers er gelijktijdig binnen mogen etc. Let tijdens uw bezoek goed op deze aanwijzingen. Onze vrijwilligers staan klaar om te helpen, maar houd voldoende afstand.

Voor iedereen geldt:

• Kom niet naar ons museum bij gezondheidsklachten of als een van de huisgenoten klachten heeft : dus bij neusverkoudheid / loopneus / keelpijn / lichte hoest of verhoging (tot 38ºc koorts/ verkoudheidsklachten/ benauwdheid: BLIJF THUIS!
  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot andere personen.
  • Het is alleen toegestaan om met een gezelschap naar het Peelmuseum te komen als di e personen samen een huishouden voeren of woongemeenschap vormen.
  • Probeer de doorstroming te bevorderen of maak ruimte om anderen te laten passeren.
  • Volg de aanwijzingen op van de aanwezige vrijwilligers.
  • Volg de hygiëneregels op.
  • Bezoek is alleen mogelijk met reservering:
  • Betaling: kan bij reservering door het bedrag over te maken op NL29RABO0123642523 of bij bezoek het gepaste geldbedrag in het daarvoor bestemde bakje te doen.
  • Op de parkeerplaats is voldoende ruimte om de 1.5 meter in acht te nemen.
  • Ook fietsen kunnen ruim gestald worden
  • Maak alleen gebruik van de aangewezen toiletten en alleen indien dringend noodzakelijk. De toiletten worden na elk toiletbezoek door een vrijwilliger schoongemaakt.
  • Bij de hoofdingang dient men de handen te ontsmetten met de aanwezige handgel.