Vrijwilligers gezocht!

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Lijkt het je leuk om je samen met een groep enthousiaste vrijwilligers in te zetten voor het Peelmuseum in America? Lees dan snel verder.

Het onderhoud van de gebouwen en het terrein, het ontvangen van gasten, het geven van rondleidingen, het gebeurt allemaal door vrijwilligers.
Dit is een enthousiaste groep mensen, die jouw hulp kunnen gebruiken om er samen voor te zorgen dat ons museum er mooi bijligt en dat onze bezoekers het naar hun zin hebben.

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken?

Er is voor ieder wat wils.
Samen met jou kijken we welke werkzaamheden jou liggen. Voor de één is dat klussen in en rondom het museum, een ander is goed in het samenstellen van een expositie of het ontvangen van de gasten. Vind je het leuk om de gasten rond te leiden in het museum? Ook dan zoeken we jou. Je wordt begeleid en doet alle kennis op over het museum en de exposities.
En voor iedereen geldt, je bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt besteden. Samen wordt er gekeken wie wanneer waar ingezet zal worden.
Ook als je een bepaalde periode beschikbaar bent, ben je van harte welkom.

Uitbreidingsplannen:

Het Peelmuseum heeft grootse plannen voor verdere  uitbreiding.
Na de bouw van de veldschuur in 2019 heeft het Peelmuseum het plan opgevat om verder uit te breiden met een heus  bijenmuseum en  een biodiversiteitspark op het perceel direct achter het museum.
Voor de bouw van het Bijenpaviljoen is de vergunning reeds verleend. In dit gebouw komt  een heus bijenteeltmuseum en willen we de huidige collectie, die al aanwezig is bij het Peelmuseum, verder uitbreiden.  Verder zal er in het paviljoen een thee/honinghuisje gevestigd worden. Ook voor het uitvoeren van deze plannen zijn we op zoek naar enthousiaste mensen, die ons team van vrijwilligers willen komen versterken

Wat bieden wij?

• Een gezellige werksfeer in een unieke omgeving.
  • Enthousiaste collega vrijwilligers
  • Dagen en tijden in overleg
  • Jaarlijks een feestavond voor de vrijwilligers

Interesse?

Spreekt dit je allemaal aan? Kom dan gezellig kennis maken op een woensdagmiddag (tussen 13.30u en 16.30u) of neem contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Kijk hier voor de verdere contactgegevens.