Activiteiten

Garage-sale / Kleedjesmarkt

In America vindt op 4 juli 2020 een garage-sale/kleedjesmarkt plaats. Het Peelmuseum neemt hier ook aan deel. Deze garage-sale/kleedjesmarkt is van 13.00u. tot 16.00u. U bent van harte welkom bij het Peelmuseum, Griendtsveenseweg 69, America.

Peelmuseum Classics Day

De Peelmuseum Classics Day 28 juni 2020 is GEANNULEERD. We hopen jullie volgend jaar de laatste zondag van juni (27 juni 2021) alsnog te mogen begroeten.

Peelbrunch 2020

Nieuwe datum Peelbrunch: 18 oktober 2020 In verband met het Corona-virus is de Peelbrunch van 5 april verplaatst naar zondag 18 oktober 2020. De gekochte kaartjes blijven geldig. We hopen dat de ontwikkelingen zo positief blijven en we u in oktober allemaal kunnen ontvangen.

2019

Mythe, Feit & Fictie

Jan Philipsen, oud-bassist van Rowwen Hèze, en de schrijver van het boek over de legendarische bewoner, geeft naast de vertoning van ‘De Mythe van de Rowwen Hèze’ een lezing over zijn boek ICOON. Entree €5.00 incl koffie.

Matthews Southern Comfort

Een legendarische naam in een echte veldschuur tegen de rand van de Peel. ‘Iain Matthews in an American Barn’ zou het toepasselijk kunnen heten… Matthews Southern Comfort is de naam van de band waarmee Iain Matthews met het nummer Woodstock bijna 50 jaar geleden een wereldhit had.

Peelbrunch 2019

Op 7 april houden wij een thema/opendag in het Peelmuseum. Rond 11 uur beginnen wij met een brunch waarvoor u kaartjes kunt kopen. Kom gezellig tafelen en genieten van een heerlijke Peelbrunch in het Peelmuseum. Vanaf 13.00 uur is de entree gratis en zal de nieuwe Veldschuur geopend worden door wethouder Han Geurts.

Sigarenbandjesbeurs

Grote internationale sigaren bandjes beurs in het Peelmuseum.

DAF evenement

In het kader van 800 jaar Horst is er een DAF evenement. Dit vind plaats op 29 en 30 juni.