Artikel toekomst Peelmuseum (uit Dagblad de Limburger)

“De toekomst van het Peelmuseum in America ziet er rooskleurig uit” Mooi artikel vandaag in de krant over de toekomst van ons museum. Door de aankoop van de grond door Gemeente Horst aan de Maas kan het museum verder met de uitbreidingsplannen en echt aan de toekomst werken.

Uitbreidingsplannen Peelmuseum

Het Peelmuseum gaat uitbreiden met een heus Bijenmuseum en een Biodiversiteitspark De plannen van het Peelmuseum om te gaan uitbreiden met een Bijenmuseum en het Biodiversiteitspark kunnen binnenkort starten. Een perceel achter het museum is beschikbaar gesteld oor de gemeente.

Vrijwilligers gezocht!

  Toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om je samen met een groep enthousiaste vrijwilligers in te zetten voor het Peelmuseum in America?

Peelverhalen wandeltocht 29 augustus 2021

  In samenwerking met Stichting Cultureel Erfgoed Zwarte Plak organiseert het Peelmuseum op zondag 29 augustus een wandeltocht met Peelverhalen. Een wandeling langs het Cultureel erfgoed van America Na de wandeling kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, nog nagenieten met livemuziek van The RadioBugs Tijdens de wandeling wordt het oude

Peelmuseum Auto-toertocht 25 juli 2021

Op zondag 25 juli organiseert het Peelmuseum een toertocht met start (en finish) bij het Peelmuseum in America (Griendtsveenseweg 69) Het museum is geopend vanaf 10:00 uur. Vertrek van de toertocht kan tussen 10:15u.